Meer weten? Bel ons op 06 2440 4721 of stuur een e-mail!

Over Hyperion

Creatief in tekst en beeld sinds 1996

Jeroen van Heemskerck Düker

Vorm volgt inhoud

Sinds 1996 werk ik onder de naam Hyperion als zelfstandig vormgever en tekstschrijver. Al die tijd houd ik mij aan het adagium vorm volgt inhoud. Wat jij te zeggen hebt, probeer ik zo adequaat en zo mooi mogelijk te verbeelden. En als je de juiste woorden niet kan vinden, schrijf ik die ook voor je.

Van oorsprong ben ik neerlandicus en typograaf. De tekst staat voor mij voorop. Het blijft een geweldige uitdaging de ideale vorm te vinden voor jouw publiek.

Hyperion-samenwerken

Samenwerken

Vormgeven en teksten schrijven doe je nooit alleen. Ik werk met plezier samen. Allereerst met jou, de klant. Via telefoon, e-mail en mijn online project-beheersysteem hebben we altijd inzicht in de actuele stand van zaken. Ik reageer zo snel mogelijk op al je vragen – ook in het weekend.

Daarnaast werk ik samen met drukkers, schrijvers, fotografen, illustratoren en collega-vormgevers. De meesten ken ik al heel lang, en dat maakt de communicatie makkelijk. Sinds 2015 maak ik ook deel uit van het team bij Luna3 in Utrecht. Samen kunnen we elke opdracht – klein én groot – aan.

euro-coin

Tarieven

Kwaliteit kost geld. Desondanks houden we allemaal – ik ook – de kosten het liefst beperkt. De tijd die ik aan jouw project besteed, houd ik nauwkeurig bij. En doordat de lijnen kort zijn, vallen de bedragen best mee.

Voorbeelden? Een eenvoudige flyer op basis van bestaand materiaal maak ik al vanaf 90 euro. Een advertentie heb je vanaf 45 euro. Fijn om te weten: dankzij mijn vele contacten bij drukkerijen kan ik je alle zorgen uit handen nemen. Alle afspraken over prijs en uitvoering staan genoteerd in het projectbeheersysteem, dus onzekerheden zijn zo goed als uitgesloten.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!